Peste 200 de sportivi din zece ţări au luat startul duminică la cea de-a V-a ediţie a semimaratonului Free Spirit Run Giurgiu – Ruse.
Startul s-a dat la ora 11,00 în centrul municipiului Giurgiu, iar traseul are o lungime de 15 kilometri între oraşele înfrăţite de pe malul Dunării Giurgiu şi Ruse.
La linia de start amenajată la prima intersecţie din apropierea Turnului Ceasornicului din municipiul Giurgiu s-au prezentat 220 de sportivi din zece ţări, deşi se înscriseseră 291.
Evenimentul este organizat de Cluburile Sportive Dunărea 2020 Giurgiu şi Dunav Ruse.
După ce vor ieşi din municipiu, sportivii vor ajunge la punctul de frontieră Giurgiu – Ruse, vor traversa Podul Prieteniei şi sunt aşteptaţi la linia de final în centrul municipiului Ruse.
Potrivit reprezentantului Sport Club Dunărea Giurgiu Mirel Marin, vor fi acordate premii în bani, care sunt asigurate de partenerii bulgari.
Participanţii la ediţia din acest an a semimaratonului au vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani, cei mai mulţi sunt din România şi Bulgaria, din alte ţări europene, dar şi din Kenya şi Etiopia.
Evenimentul este înscris în calendarul oficial al Federaţiilor de Atletism din Bulgaria şi România.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentRealitatea Media, precizari importante: Anamaria Prodan nu este și nu a fost vreodată acționar în vreuna dintre entitățile trustului
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET