Mihaela-Sabina Mircea, Sabina aşa cum era ea cunoscută de rude şi prieteni, a fost omorâtă de două surori și un proxenet care o obligau să se prostitueze.

Astăzi, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Andreea Albu, a afirmat că autorii și-au recunoscut parțial faptele, însă declarațiile acestora vor fi coroborate cu probele din acest dosar.

Pe de altă parte, crima ar fi survenit în urma unor neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei, care, susține sursa citată, au existat mai demult între aceștia însă, în ziua omorului, s-ar fi amplificat. Sabinei i s-ar fi aplicat mai multe lovituri, inclusiv cu un obiect tăietor, decesul victimei intervenind din cauza șocului hemoragic și traumatic.

„Cercetările au stabilit că între membrii acestei familii şi victimă, de-a lungul timpului, au intervenit neînţelegeri care s-au amplificat şi au condus la lovirea victimei în diferite zone ale corpului, cu pumnii, picioarele şi cu un obiect tăietor, atât de către Constantin Samira, cât şi de către Constantin Elena şi Dinu Giani. Constatând decesul victimei, cei trei au hotărât să introducă corpul într-un geamantan, pe care ulterior l-au transportat cu autoturismul în cauză la locul incendierii. Până la acest moment, la dosarul cauzei, nu a fost depus buletinul de analiză toxicologică. La acest moment, nu există nicio dovadă certă a faptului că victima ar fi ingerat o substanţă toxică”, a afirmat sursa citată.  

Cei trei suspecţi principali în cazul îngrozitoarei crimei de la Ghimpaţi, judeţul Giurgiu au fost prinşi după ce anchetatorii au reuşit să identifice maşina cu care aceştia au transportat valiza în care se afla trupul neînsufleţit al Sabinei. Este vorba de un Volkswagen Passat de culoare neagră. 

Aceștia au fost arestați preventiv pentru comiterea infracțiunilor de omor calificat și profanare de cadavre. 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu