Salariații de la DGASPC Giurgiu au sistat mișcările de protest anunțate după ce le-au fost soluționate o parte din revendicările salariale. Liderul de sindicat, Rodica Bulichi, ne-a declarat că ieri au fost achitate drepturile salariale aferente lunii octombrie și urmează ca până vineri angajații să primească și salariile aferente lunii noiembrie.

În cazul în care revendicările nu vor fi respectate iar salariații nu vor primi și salariile aferente lunii noiembrie, până la data stabilită de lege, vor fi reluate mișcările de protest după calendarul stabilit.

Reamintim că cei peste 800 de angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Giurgiu, reprezentați de Sindicatul Protecția Copilului Giurgiu (SPCG) – afiliat la Federația PUBLISIND, au declanșat conflictul de muncă pe fondul nemulțumirilor provocate de neplata salariilor pe ultimele două luni dar au decis suspendarea acțiunilor de protest după ce li s-a promis soluționarea revendicărilor în integralitate. Astfel că mitingul programat pe 12 decembrie în fața sediului DGASPC Giurgiu și Consiliului Județean nu va mai avea loc.

Articolul precedentControale ale inspectorilor sanitar- veterinari din Giurgiu înainte de sărbătorile de iarnă
Articolul următorPodul dintre Adunații Copăceni și 1 Decembrie, în pericol de prăbușire!