Străzile din localitatea Clejani, județul Giurgiu, au fost luate cu asalt de polițiști și jandarmi, care s-au mobilizat pentru a asigura ordinea publică în zonă. Asta după ce în localitate a izbucnit, ieri, un conflict între două clanuri de rromi.

Potrivit IJP Giurgiu, ieri, în jurul orei 17, un bărbat a sunat la Poliție sesizând că are un conflict cu mai multe persoane din localitate, acestea din urmă agresându-i pe el și pe alți trei membri ai familiei sale. Se pare că în încăierare au fost utilizate și obiecte contondente iar agresorii au aruncat cu acestea și în locuința victimelor.

Pe numele agresorilor, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violențe. În acest caz, se pare că este un conflict mai vechi între cele două famill de rromi.

La fața locului, au fost mobilizate încă de aseară numeroase forțe de ordine de la Poliție și Jandarmerie pentru aplanarea conflictului și pentru menținerea unui climat de ordine publică în localitate.

Articolul precedentBugetarii care pleacă cu mașina în delegații vor putea deconta combustibilul
Articolul următorUn autoturism a luat foc în urma unui accident rutier. Pompierii au intervenit