Un bărbat de 46 de ani, este cercetat de polițiști, după ce i-a sustras unei persoane 2.680 lei din buzunarul pantalonilor, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În data de 14 februarie a.c., ora 12.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 76 de ani, din comuna Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada M. Sadoveanu, din municipiul Giurgiu, o persoană necunoscută i-a sustras din buzunar 2.680 lei.

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că  în timp ce bărbatul se deplasa pe strada M. Sadoveanu, din municipiul Giurgiu, a fost abordat de către o persoana necunoscută care, sub pretextul că îl cunoaște de mai mult timp, l-a îmbrățișat pentru a-i relata o întâmplare, iar după ce bărbatul respectiv s-a îndepărtat din zonă, a constatat că din buzunarul pantalonilor lipsesc 2.680 lei.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 46 de ani, din municipiul Medgidia, județul Constanța.

În urma probatoriului administrat, în cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbat, sub aspectul infracțiunii de furt, confirmată prin ordonanța procurorului.

Articolul precedentCaptură importantă de bunuri contrafăcute, la frontiera cu Bulgaria
Articolul următorBărbat condamnat la 2 ani de închisoare pentru incendiere