După cum știți, o descoperire macabră a fost făcută de polițiști vineri noaptea, pe un câmp dintre Ghimpați și Valea Plopilor. O femeie, carbonizată în proporție de 90 la sută și băgată într-o valiză, a fost găsită într-un șanț. 

Se pare că ar fi fost finalizată necropsia și aceasta ar fi relevat faptul că decesul ar fi survenit din cauza unui șoc hemoragic și traumatic. Pe corp, tânăra avea mai multe lovituri, semn că ar fi fost bătută cu bestialitate.  De asemenea, femeia era legată cu sârmă la mâini și picioare. 

Dar, din primele informații, ar fi vorba despre o femeie între 20-30 de ani. Prima pistă, ar fi vorba despre un asasinat, iar în acest caz a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de omor. 

Parchetul Giurgiu a demarat ancheta

”La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, este un incediu, iar în urma intervenției, au observat cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. (Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) se deplasează în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. În această dimineață, au fost suplimentate efectivele participante la activități”.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentUn nou record de infectări cu COVID 19. Incidența cazurilor, pe județe
Articolul următorAtenție! Duminică, 01.11.2020, rovigneta și peajul nu pot fi achiziționate prin SMS sau online