Un accident rutier mortal s-a petrecut, sâmbătă după amiază, la Băneasa, în apropiere de capelă. 

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, este vorba de preotul din Meletie, Florian Balaban, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, de 26 de ani. Motociclistul a decedat pe loc. Trupul neînsufleţit al tânărului motociclist a fost transportat pentru necropsie la Morga Spitalului Judeţean Giurgiu.  Şoferul nu se afla sub influenţa băutrilor alcoolice. Potrivit martorilor, este al doilea accident rutier al cărui protagonist a fost acelaşi conducător auto.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.

În baza prevederilor canonice şi ale art. 63, alin. (2) din Regulamentul Autorităţilor Canonice Disciplinare şi al Instanţelor de Judecată ale Bisericii Ortodoxe Române, preotul în cauză este suspendat din funcție pe toată perioada desfăşurării cercetărilor de către autoritățile în drept, urmând ca după finalizarea acestora, să fie luate măsurile ce se impun.

Facem precizarea că toți slujitorii Bisericii, atunci când se află la volanul unui autoturism, ca orice cetățean, trebuie să se supună rigorilor legislației rutiere și să suporte

 

Articolul precedentCe se mai întâmplă cu Pesta Porcină în țară? Vezi Giurgiu!
Articolul următor6,51 % dintre alegătorii din județul Giurgiu au votat până la închiderea urnelor