Polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizați, pe 20 august, prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că pe un teren agricol ce aparține de orașul Mihăilești, arde un autoturism de la o miriște, în interiorul căruia se află o persoană.

S-a constitut echipa operativă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, ocazie cu care a fost identificată epava unui autoturism arsă în totalitate, iar în interiorul autoturismului, a fost găsit un cadavru.

Cu ocazia activităților investigative și de cercetare, a rezultat faptul că în ziua de 20 august 2019, în jurul orei 13.00, un bărbat de 57 de ani, s-a deplasat în extravilanul satului Popești cu intenția de a curăța prin incendiere vegetația uscată aflată pe o parcelă de teren pe care o deținea, ulterior după incendiere, acesta a fost surprins de flăcări în interiorul autoturismului.

Fragmentele osoase au fost transportate la Morga Spitalului Județean de Urgență Giurgiu în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Articolul precedentAccident  rutier grav între un autoturism și un microbuz. O femeie a decedat
Articolul următorBacul de toamnă. Astăzi, proba obligatorie a profilului