Un bărbat de 56 de ani din Giurgiu și-a pierdut viața astăzi după ce un bolovan a căzut peste mașina sa în Defileul Jiului.

În ciuda eforturilor de a-l resuscita, acesta a decedat din cauza rănilor grave cauzate de bucata de stâncă.

Alte două persoane, pasagere în mașină, au suferit răni ușoare și au refuzat transportul la spital.

O bucată de stâncă a căzut duminică peste o mașină în Defileul Jiului.

ISU Gorj a trimis la locul accidentului echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbesti Jiu cu o autospecială de lucru cu apa și spumă, alături de care au mai intervenit o ambulanță SMURD, 2 ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara.

În urma evenimentului au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat in vârsta de 56 de ani, și două femei in vârstă de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, ulterior fiind declarat decedat.

Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, însă acestea au refuzat transportul la spital.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentGiurgiu. Şoferi băuți la volan și fără drept de a conduce!
Articolul următorLEGILE PUTERII – Omul care a demascat cum gazul românesc pleacă ilegal la export în loc să rămână în țară pentru la iarnă, vine în platoul ”Legile puterii”