Un incident mortal s-a petrecut în această seară la Gogoșari. 

Un paznic al unui bălți din zonă a fost împușcat mortal de un coleg.

Cei doi sunt angajați ai AJVPS Giurgiu.

Autorul se întorsese de la vânătoare, ar fi îndreptat arma în glumă către colegul său, neștiind, ar fi spus el, că este încărcată, iar arma s-ar fi descărcat accidental.

Victima are 44 de ani și este din Putineiu.

O echipă de criminaliști și polițiști se află la locul incidentului.

Update, ora 21.50

Potrivit unui comunicat al IPJ Giurgiu, în această seară, la ora 17.00, polițiștii Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Gogoșari, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată in extravilanul localității Gogoșari, județul Giurgiu, soțul său a fost împușcat în zona capului de către un tânăr de 28 de ani.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuința situată în extravilanul localității Gogoșari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acțiune de vânătoare ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deținută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinței, împușcându-l mortal.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și braconaj cinegetic.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedent”Culisele statului paralel” | Dezvăluiri despre Mugur Isărescu – cel mai longeviv guvernator de bancă centrală din lume – VIDEO
Articolul următorUn cal a murit într-un incendiu produs la un grajd din Săbăreni