Recent, Primăria Giurgiu a dat startul lucrărilor de modernizare a 118 străzi, fundături și ulițe în lungime de circa 27 de kilometri.

Fondurile pentru modernizarea acestora au fost alocate prin proiectul “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 1 a municipiului Giurgiu”, un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2016-2020 II-(PNDL II), în valoare de 14 milioane de lei fără TVA și “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu”, finanțat din fonduri de la bugetul local. Pentru primul proiect, valoarea licitată inițial a fost de aproape 14 milioane de lei fără TVA și atribuirea contractulului a fost pentru suma de cca. 10 milioane de lei fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de la data emiterii ordinului de începere și până la 30 octombrie 2020.
Proiectele de modernizare a zonelor I și II din municipiul Giurgiu au ca termen de finalizare anul 2020, însă constructorul speră ca aceste lucrări să fie definitivate în vara anului 2019.

Articolul precedentSute de mii de români riscă amenzi pentru că nu și-au depus declarația unică
Articolul următorTineri din Giurgiu, prinşi de jandarmi cu substanţe interzise