Săptămâna trecută, în Giurgiu a început execuția marcajelor rutiere pe străzile sau bulevardele reabilitate prin proiectul de mobilitate urbană aferent coridorului central al municipiului, informează Primăria Giurgiu. 
 
Astfel de marcaje rutiere s-au executat vineri 12 mai, unde pe strada Tineretului.
 
Însă, ori că lucrarea nu a fost executată corect, ori că balizele au fost ridicate înainte ca vopseaua să se usuce, cert este că numai a marcaje rutiere nu arată acestea.
 
În tot acest timp, Primăria spune că de vină sunt şoferii, care nu au înţeles semnificaţia balizelor. 
 
„Din păcate, unii dintre participanții la traficul rutier nu au dat dovadă de înţelegere, nu au respectat semnificația balizelor tip ce se folosesc în astfel de operațiuni, iar rezultatul se poate vedea in imaginile atașate postării. Un minim grad de responsabilitate și de bun simț ar fi evitat această situație și ar fi scutit municipalitatea de cheltuieli suplimentare. Pentru a nu fi perpetuat acest “obicei”, pe viitor va fi solicitat ajutorul organelor îndrituite, în vederea închiderii tronsoanelor de drum unde sunt executate marcajele permanente”, se precizează într-un comunicat postat pe pagina de socializare a Primăriei Giurgiu.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorNumărul bugetarilor din România este în creștere