16 persoane sunt cercetate sub control judiciar, în urma conflictului produs la data de 28 aprilie, între membrii a două familii și rudele acestora, pe raza localității Clejani, județul Giurgiu.

În urma scandalului produs pe raza localității Clejani, la data de 30 aprilie, procurorul din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a dispus față de 9 persoane măsura preventivă a controlului judiciar  pe o perioada de 60 zile pentru comiterea  infracțiunilor de încăierare  și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, la data de 2 mai, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecători Bolintin Vale a dispus față de alte 7 persoane măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile pentru săvârșirea acelorași infracțiuni.

Reamintim că în data de 28 aprilie, pe raza localității Clejani, a avut loc un conflict între membrii a două familii și rudele acestora, în care s-au folosit obiecte contondente, în urma căruia au fost rănite cinci persoane.

În prezent, pe raza localității Clejani, s-a constituit o zonă specială de siguranță publică pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în cadrul căreia, polițiștii și jandarmii desfășoară activități specifice de prevenire și combatere a faptelor antisociale, în sistem integrat.

Articolul precedentJandarmii asigură ordinea în zona lăcașelor de cult
Articolul următorMinor din Bolintin Deal, cercetat pentru furt calificat