Polițiștii au organizat, în cursul zilei de ieri, 279 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 800 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 571 de permise de conducere.

La data de 8 decembrie, poliţiştii au organizat 279 de acțiuni, la nivel național și au intervenit la 2.781 de evenimente, dintre care 2.253 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 821 de infracţiuni, 205 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.749 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 117 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 571 de permise de conducere și retrase 135 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Articolul precedentPatru case din Giurgiu, distruse de un incendiu. O persoană a suferit atac de panică
Articolul următorȘofer sârb, reținut de polițiștii giurgiuveni pentru consum de alcool