O infracțiune descoperită în flagrant delict, 13 contravenții aplicate și zeci de verificări de persoane, mijloace de transport și societăți comerciale efectuate de polițiștii giurgiuveni în urma acțiunilor desfășurate vineri, 25 februarie a.c., în mediul rural. 

La data de 25.02.2022, între orele 16.00-00.00, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni, Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana și Secției nr.7 Poliție Rurală Băneasa au desfășurat o acțiune în zona de competență a celor trei subunități pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii și liniștii publice, în condițiile legii.

Cu ocazia activităților a fost constatată o infracțiune în flagrant delict de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.490 lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice precum și a prevederilor privind paza bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, polițiștii au legitimat 70 de persoane, au verificat 45 de autovehicule, din care 4 mijloace de transport în comun, 15 societăți comerciale și 4 unități de cazare.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentKievul se pregătește de atacuri serioase din partea trupelor rusești: RESTRICȚII de circulație! Primar: Toți civilii de pe stradă, SABOTORI
Articolul următorRusia își închide spațiul aerian pentru avioanele românești