Trei bărbați din Giurgiu și Gogoșari, care aveau mandate de executare a  pedepsei cu închisoarea pentru comiterea unor infracțiuni de trafic de minori și acte sexual cu minori, emise de Tribunalul Giurgiu, au fost descoperiți și prinși de polițiști.

Astfel, polițiști din cadrul Servicului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean au organizat o acțiune specifică pe linie de urmăriri în municipiul Giurgiu și comuna Gogoșari, județul Giurgiu, prilej cu care au fost identificați și reținuți cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 22-45 de ani.

Astfel în comuna Gogoșari, a fost depistat un tânăr de 24 de ani condamnat la 4 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu un minor și un tânăr de 22 de ani,  condamnat la 4 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și act sexual cu un minor. În municipiul Giurgiu, a fost descoperit un bărbat de 45 de, ani condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul IPJ Giurgiu, unde li s-a întocmit documentația necesară și apoi au fost duși în Penitenciarul Giurgiu.

Articolul precedentAmenzi usturătoare pentru arderea miriștilor și a vegetației uscate fără aprobare
Articolul următorFaceți cumpărături online? Poliția vă spune la ce trebuie să fiți atenți!