Polițiştii din Ghimpați, Mihăileşti şi Bolintin Vale au descins pe străzile de competență, dar şi în localuri şi societăți comerciale!

În total oamenii legii au aplicat 60 de sancțiuni cotravenționale, în valoare de 18.560 de lei.

Ieri, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier împreună cu cei ai secțiilor de poliție rurală nr.4 Ghimpați, 6 Mihăilești și 3 Bolintin Vale au desfășurat, în zona de competentă, o acțiune pentru prevenirea actelor și faptelor antisociale, a evenimentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
 
Pe parcursul desfășurării acțiunii, au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.560 de lei, dintre care 44 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, 12 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 3 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență și 1 pentru nerespectarea Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.
 
Cele 12 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice și pentru adresarea de injurii, de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, dar și pentru refuzul unei persoane de a furniza date pentru stabilirea identității sale.
 
În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut 2 permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare și au verificat 34 de societăți comerciale. Reamintim faptul că polițiștii giurgiuveni organizează frecvent astfel de acțiuni, pentru menținerea unui climat optim de siguranță publică!

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentOra 21:00, o nouă ediție explozivă a emisiunii Culisele Statului Paralel. Liviu Dragnea dă lovitura fatală păpușarilor cu grade
Articolul următorGiurgiu. Şofer băut şi fără permis, depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal