Poliţiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au acționat în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona de competență a secțiilor rurale nr.3 Bolintin Vale, nr.6 Mihăilești și nr.8 Roata de Jos, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Cu această ocazie, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 33.730 de lei, iar ca măsuri complementare au fost retrase 4 certificate de înmatriculare, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 12 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru adresarea de injurii, gesturi de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, dar și pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

De asemenea, în perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 225 de persoane, au verificat 110 autovehicule și au efectuat 15 testări cu aparatul Drager și 6 cu aparatul Drugtest.

Totodată, pe timpul activităților pentru prevenirea accidentelor de circulație, au fost constatate în flagrant delict 4 infracțiuni la regimul rutier:

În comuna Găiseni, pe D.J. 401A, polițiștii au depistat un bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, care nu avea aplicată în partea din spate plăcuța cu numărul de înregistrare.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus nu este înregistrat.       

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînregistrat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În comuna Găiseni, pe D.C. 194, polițiștii au depistat un bărbat, de 54 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În comuna Bucșani, pe D.N. 61, polițiștii au depistat un bărbat, de 25 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.           

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentVIDEO – Din ce sunt făcuți crenvurștii. Imagini scăpate dintr-o fabrică s-au viralizat pe internet – Mai mănânci așa ceva?
Articolul următorA început Evaluarea Națională: proba la Limba și literatura Română, susținută de absolvenții claselor a VIII-a