Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au acționat în acest week-end pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în urma căreia au fost aplicate 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 70.000 lei.

Vineri, 29 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bolintin-Vale, cu sprijinul Inspectoratul Județean de Jandarmi Giurgiu, au acționat în zonele cu risc criminogen, ocazie cu care au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.945 lei și au fost reținute un permis de conducere, un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea, cu ocazia acestei razii, polițiștii au legitimat 79 de persoane, au controlat 47 de autovehicule și 3 societăți comerciale.

Totodată, au fost făcute verificări privind respectarea obligațiilor impuse prin măsura controlului judiciar la 6 persoane, fiind desfășurate și activități preventive în localurile din zonă.

În noaptea de 30/31 martie, efective din cadrul I.P.J. Giurgiu, cu sprijinul jandarmilor giurgiuveni, au desfășurat o razie de amploare pe raza orașelor Bolintin-Vale și Mihăilești, județul Giurgiu, în urma căreia au fost constatate două infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 48.710 lei.

Cu această ocazie, s-a acționat pe una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere, nerespectarea vitezei legale, fiind aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, reținute 24 de permise de conducere, două seturi de plăcuțe de înmatriculare și trei certificate de înmatriculare.

Polițiștii au desfășurat un complex de activități specifice în vederea creșterii gradului de siguranță al cetățenilor pe raza județului, fapt care a dus la scăderea numărului de evenimente sesizate.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor cu violență și depistarea persoanelor predispuse la săvârșirea de infracțiuni, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mihăilești și Secției 6 de Poliție, sprijiniți de jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au desfășurat o razie vizând barurile, cluburile și sălile de jocuri de noroc de pe raza de competență.

Astfel, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.200 lei, controlate 9 societăți comerciale, 74 de persoane și 65 de autovehicule, fiind totodată verificate 3 persoane față de care a fost dispusă măsura arestului de domiciliu.

 

 

 

 

Articolul precedentRomânii vor plăti de astăzi o nouă taxă în supermarket
Articolul următorO casă și o mașină, mistuite de flăcări într-o localitate din județul Giurgiu