Un bărbat, de 44 de ani, din Giurgiu a decedat, astăzi, după ce a cāzut de la etajul 2 al unui bloc situat în centrul municipiului Giurgiu.

Prietenul acestuia a cerut sprijinul Ambulanţei, după ce acesta a căzut de la balcon, în timp ce încerca să-l ajute la montarea unei plăci din polistiren.

La fața locului, a ajuns un echipajul de la SAJ. Bărbatul intrase în stop cardiorespirator şi a fost resuscitat de echipajul medical.

Manevrele de resuscitare au reuşit, iar pacientul a fost asistat medical spre Unitatea de Primiri Urgență, unde a fost preluat de medicii de aici.

Ulterior, bărbatul a mai suferit un stop cardiorespirator care i-a fost fatal, în ciuda eforturilor depuse de UPU Giurgiu.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentRaluca Turcan dă asigurări că NU va crește vârsta de pensionare. 3 motive pentru care guvernul nu își dorește acest lucru
Articolul următorRaluca Turcan: Vina exclusivă e a politicienilor care au folosit salariile și pensiile în scop electoral – Ce spune de modificările făcute de Olguța Vasilescu