Mai mulți șoferi au fost depistați de polițiștii giurgiuveni în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Giurgiu deși se aflau sub influența alcoolului sau chiar aveau dreptul de a conduce suspendat.

La data de 17 iulie a.c., ora 03.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, au oprit pentru control, pe D.J. 504 Giurgiu – Vieru, un autoturism condus de către un bărbat de 46 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat faptul că persoana depistată avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat.

Tot pe 17 iulie a.c., la ora 5.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat pe Șoseaua București, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat o valoare de 0,71 mg./l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceași zi, la ora 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au depistat în localitatea Mihai Bravu, comuna Comana, județul Giurgiu, un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat o valoare de 0,97 mg./l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentRealitatea PLUS continuă dezvăluirile incendiare despre Guvernul Cîțu
Articolul următorO bătrână din Giurgiu a împlinit 100 de ani. Primarul a sărbătorit-o cu tort și i-a acordat diploma de cetățean centenar