Un bărbat din comuna Slobozia, județul Giurgiu, este cercetat de polițiști după ce s-a deplasat cu autoturismul pe drumurile publice, fără să posede permis de conducere și a distrus gardul vecinilor cu ocazia efectuării parcării.

Luni, 10 mai, polițiștii au fost sesizați prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o femeie din comuna Slobozia, județul Giurgiu cu privire la faptul că un autoturism i-a distrus gardul.

În urma sesizării și a cercetărilor efectuate la fața locului polițiștii din cadrul Secției nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu au stabilit că în seara de 9 iunie 2019, în jurul orelor 19.30-20.00, un bărbat de 48 de ani, din localitate, care locuia pe aceeași stradă, a condus autoturismul pe drumul public din localitate,  a pierdut controlul volanului la efectuarea unei parcări în fata locuinței acestuia și a intrat cu autoturismul în curtea apelantei distrugând  o porțiune a gardului împrejmuitor .

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști s-a constat că bărbatul nu posedă permis de conducerea pentru nicio categorie de autovehicule iar autoturismul pe care l-a condus nu are asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto valabilă, aceasta fiind expirată  din data de 23 aprilie 2019.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 132 din 31 mai 2017, privind asigurarea de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie, au fost ridicate numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare  ale autoturismului, față de acesta fiind întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Articolul precedentVizita unor demnitari și ofițeri din cadrul strutucturilor de ordine publică, la Giurgiu
Articolul următorS-ar putea accesa și pentru Portul Giurgiu!Fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii portuare!