O tânără de 19 ani din Italia a încercat să își apere mama și a ajuns să își ucidă propriul tată. Ea a povestit că se săturase de violențele care aveau loc în familia sa.  Tânăra a povestit că nu mai suporta bătăile tatăl său. În noaptea crimei, bărbatul s-a întors nervos acasă după ce a fost dat afară dintr-un local.

Și-a așteptat soția acasă și acolo a început să o bată, iar apoi și-a agresat fiica.

Sătulă de situație, tânăra a apucat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat tatăl, apoi a sunat la ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Austriacul prins drogat la volanul unui bolid cu numere false era protejat de un polițist. Dezvăluirile uimitoare ale anchetatorilor

„„Am intervenit pentru a-mi apăra mama. Apoi tata m-a urmărit și m-a lovit cu pumnul. Mama a încercat să mă apere. Și a început să o lovească din nou. Era expert în karate și arte marțiale, știa unde să ne lovească, astfel încât să nu ni se vadă vânătăile. Dar ne lovea mereu. Nu mai voiam să o facă. Eram obosită. M-am apărat. L-am lovit, lăsându-l la pământ. Dar nu am vrut să-l omor. Apoi am așteptat poliția”, a povestit tânăra pentru presa din Italia.

Fata urmează acum să fie audiată. 

Cum sunt tratați elevii români în școlile din Ungaria. Experimentul unui vlogger din România

Articolul precedentNoi sancțiuni împotriva Rusiei după moartea lui Navalnîi
Articolul următorPrognoza Accuweather pe 3 luni: vreme capricioasă în toată țara. Se întorc ninsorile, temperaturile scad dramatic