Un bărbat de 30 de ani este cercetat de polițiști, după ce a pătruns într-o casă de vacanță din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, de unde a sustras 10.000 de euro.

La data de 5 aprilie 2018, ora 20.30, polițiștii Secției Nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din municipiul București cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 10.000 euro din locuința de vacanță din localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu.

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că bărbatul deține o casă de vacanță în localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu, în interiorul căreia, pe un raft, se afla depozitat un seif metalic cu deschidere pe bază de amprentă digitală, unde acesta își ținea banii care i-au fost sustrași.

Marți, 12 martie,a.c., în urma investigațiilor efectuate, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 30 de ani, din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu.

În cauză, cercetările sunt continuate sub îndrumarea procurorului de caz, fiind dispusă continuarea urmăririi penale față de acesta.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentBătrână blocată în casă, salvată de pompieri
Articolul următorIncendiu în Giurgiu, la un apartament din zona Tineretului