Acces limitat, al vizitatorilor in toate spitalele din județul Giurgiu, începând de astăzi, din cauza gripei. Măsura a fost dispusă de Direcția de Sănătate Publică, care atenționează că infecțiile acute respiratorii și cazurile de gripă au incidență crescută.

Trei cazuri de gripă au fost depistate în judeţul Giurgiu, de la începutul acestui an iar numărul cazurilor de viroze şi pneumonii a crescut foarte mult în această perioadă.

La Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a fost limitat accesul vizitatorilor la doar o oră și jumătate pe zi, între orele 16-17.30. Vizita o poate face doar un singur aparținător și doar timp de 15 minute. În secțiile de risc, respectiv Boli Infecțioase, Obstretică-Ginecologie și Pediatrie, vizitele se efectuează între orele 16.30-17.30. . Accesul vizitatorilor se poate face doar cu echipament de protecție. Totodată, în secțiile Neonatologie și ATI, vizitele sunt interzise.

Măsura a fost dispusă în toate spitalele din județul Giurgiu. Totodată, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au solicitat Inspectoratului Școlar ca în fiecare unitate de  învățământ să se efectueze triajul elevilor care prezintă semne de îmbolnăvire.

Articolul precedentCâţi bani se dau şi cum se obține ajutor de înmormântare
Articolul următorȘoferul care a intrat cu mașina în sensul giratoriu de la intrarea în oraș era beat și avea permisul suspendat