Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, au organizat și desfășurat o acțiune în punctul de trecere al frontierei Russe – Giurgiu, ocazie cu care au ridicat în vederea confiscării 848 articole de îmbrăcăminte, în valoare totală de aproximativ 84.800 lei.

Astăzi,23 octombrie , polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, au organizat și desfășurat o acțiune în punctul de trecere al frontierei Russe – Giurgiu, pe linia protejării drepturilor de proprietate intelectuală.

Cu această ocazie, a fost controlate două autocare, care efectuau transport de persoane pe ruta Istanbul-București, respectiv  Istanbul-Craiova, în calele cărora au fost depistate 848 articole de îmbrăcăminte, în valoare totală de aproximativ 84.800 lei, produse ce poartă însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României și sunt susceptibile a fi contrafăcute, bunuri ce au fost ridicate în vederea confiscării pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Articolul precedentTânăr rănit grav în urma unui accident rutier pe DN6
Articolul următorGiurgiu, sub Cod Portocaliu de vânt puternic