În cadrul manifestării “Săptămâna Prevenirii Criminalității”, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu persoanele vârstnice din cadrul  “Asociației Persoanelor Vârstnice” Giurgiu au desfășurat o activitate de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului. Acțiunea a avut loc la  Mănăstirea “Sfântul Ioan Rusul” din localitatea Slobozia.

Astăzi, 24 octombrie a.c., în cadrul manifestării “Săptămâna Prevenirii Criminalității”, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu persoanele vârstnice din cadrul  “Asociației Persoanelor Vârstnice” Giurgiu au desfășurat o activitate de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului la Mănăstirea “Sfântul Ioan Rusul” din localitatea Slobozia.

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au prezentat metodele pe care infractorii le folosesc la săvârșirea infracțiunilor ce favorizează furturile, tâlhăriile și înșelăciunile comise asupra persoanelor vârstnice, precum și modalitățile prin care acestea se pot proteja pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni.

Polițiștii giurgiuveni le-au transmis informații cu privire la regulile de circulație, precum și la conduita preventivă pe care aceștia trebuie să o adopte, indiferent de calitatea care o au ca participanți la trafic (pieton, biciclist, conducător auto).

Au fost purtate discuții interactive în care starețul mănăstirii le-a vorbit participanților despre respect și bună credință, despre armonie și toleranță în relațiile dintre oameni, dar și despre protejarea patrimoniului cultural-național.

 

Articolul precedentTrei persoane rănite, în urma unui accident rutier pe DN 41
Articolul următorPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!