Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au organizat și desfășurat o acțiune în punctul de trecere al frontierei Russe – Giurgiu, pe linia protejării drepturilor de proprietate intelectuală.

Astfel, 22 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au organizat și desfășurat o acțiune, ocazie cu care au fost controlate două autocare care tranzitau punctul de frontieră Russe – Giurgiu.

În urma controlului au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, 832 articole de articole de încălțăminte și  parfumuri, toate inscripționate cu mărci protejate și suspecte de contrafacere, în valoare totală de 86.000 lei.

Bunurile aparțineau unui număr de două persoane de cetățenie  turcă, pe numele cărora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Articolul precedentAproape două tone de carne și produse de carne, confiscate de inspectorii sanitar-veterinari
Articolul următorIncident grav pe fondul geloziei, la o spălătorie auto din Giurgiu. Bărbat lovit letal cu o baionetă