Un minor de 16 ani, din Stoenești, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu număr fals de înmatriculare și, în plus, nu avea nici permis de conducere.

Potrivit IJP Giurgiu, vineri, 15 martie, în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ghimpați au oprit pentru control, în Schitu, un autoturism condus de către un tânăr, din comuna Stoenești.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că, tânărul, în vârstă de 16 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare a fost atribuită unui alt autoturism, ce aparținea unui tânăr din București, cu drept de circulație până la data de 13.01.2019.

Totodată, s-a procedat la verificarea autoturismului, acesta figurând înmatriculat cu alt număr, proprietatea unui bărbat de 49 de ani, din județul Argeș.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pe numele tânărului de 16 ani, pentru comiterea infracțiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

 

Articolul precedentTânăr din Giurgiu, găsit mort în Munţii Bucegi. Anunțul salvamontiștilor
Articolul următorŞoferii cu permisul suspendat ar putea alege perioada în care să nu mai circule pe drumurile publice