O femeie de 35 de ani, din județul Teleorman este cercetată de polițiști, după ce a sustras două telefoane mobile în valoare de 2847 lei dintr-un depozit din comuna Bolintin Deal.

Joi, 10 ianuarie, ora 08.15, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 20 iulie-17 decembrie 2018, persoane necunoscute au sustras dintr-un depozit, situat în comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, două telefoane mobile. Prejudiciul creat este în valoare de 2847 lei.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolintin Deal, au procedat la efectuarea de verificări și obținerea de informații, fiind efectuate activități de localizare, iar cele două telefoane mobile au fost localizate pe raza comunei Sârbeni, județul Teleorman.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii s-au deplasat pe raza localității Sârbeni, unde au identificat cele două telefoane mobile sustrase, în posesia unei femei de 35 de ani, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, în cursul lunii septembrie 2018, aceasta a sustras cele două telefoane mobile.

Astfel, la data de 10 ianuarie 2019, în baza probelor administrate Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a confirmat continuarea urmăririi penale față de aceasta pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Cele două telefoane mobile au fost ridicate și predate persoanei în cauză.

Articolul precedent100 de locuri de muncă la cules căpşune şi zmeură în Marea Britanie
Articolul următorManifestări la Giurgiu, de Ziua Culturii Naționale