Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu efectuează cercetări și au dispus reținerea  unui bărbat, de 40 de ani, care nu a respectat ordinul  de protecție provizoriu emis de polițiști.

Luni, 28 ianuarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost sesizați de o femeie de 44 de ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, că în timp ce se afla la locuința sa, concubinul acesteia aflat sub influența băuturilor alcoolice i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au întocmit formularul de evaluare a riscului constatându-se că  există risc iminent  asupra victimei și s-a impus emiterea ordinului  de protecție provizoriu.

Măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu au fost aduse la cunoștința bărbatului care a părăsit locuința comună, urmând să locuiască într-un imobil din orașul Mihăilești.

Întrucât în cauză a fost constatată încălcarea ordinului de protecție provizoriu prin faptul că bărbatul nu a respectat măsurile dispuse și a revenit la locuința concubinei, polițiști au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “ încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.

S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, urmând să fie prezentat cu propuneri corespunzătoare Parchetului de pe lângă Judecătoria  Bolintin Vale pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedentÎNGRIJORĂTOR! Bărbat de 40 de ani, din Bolintin, declarat decedat din cauza gripei!
Articolul următorDați în urmărire pentru că se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate, prinși de polițiști