Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Seat Ibiza, căutat de autoritățile din Spania.

În data de 29 aprilie 2019, în jurul orei 15.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, o persoana de sex feminin, cetățean român  în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca Seat Ibiza, fabricat în anul 2014.

În urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Spania.

Față de cele constatate, persoana în cauză  a declarat că a achiziționat autoturismul de la o firma de leasing din Spania și nu avea cunoştință despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorități.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 70.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentStart la plimbările cu bărcuțele și cu hidrobicicletele, pe Canalul Cama!
Articolul următorSute de permise auto reţinute într-o singură zi