Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Dacia Dokker, căutat de autorităţile din Spania.

Astăzi, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autoturism marca Dacia Dokker, fabricat în anul 2016.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Spania.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul aparține unui prieten și nu avea cunoștință despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorități.

În cauză, poliţiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 28.200 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentDouă „semnături” noi pentru Astra Giurgiu
Articolul următorCe prețuri vor plăti giurgiuvenii pentru vignetele bulgărești