Poliţiştii de frontieră din  Giurgiu  au depistat un autoturism marca KIA Sorento căutat pentru confiscare de autorităţile germane din aceeaşi zi.

În data de 31.07.2018, în jurul orei 21.10,  la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar G.S., în vârstă de 43 ani, la volanul unui autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2016.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane la data de 31.07.2018.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar a declarat că a cumpărat autoturismul și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ” tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 50.600 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentAnunț important al CNAS pentru bolnavii de Hepatita C
Articolul următorNu scăpăm de taxa de mediu! Ce anunță Ministrul Mediului