Polițiștii cercetează un bărbat de 56 ani, după ce a fost depistat conducând pe drumurile publice o autoutilitară neînmatriculată, cu numere false și fără a poseda permis de conducere.

Miercuri,  12 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bolintin-Vale, au oprit pentru control o autoutilitară, pe Drumul Județean 601E, în localitatea Ulmi, județul Giurgiu, condusă de către un bărbat de 56, din localitatea Bolintin-Deal, județul Giurgiu.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, autoutilitara era neînmatriculată, iar plăcuțele de înmatriculare aparțineau unui al autoturism .

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul  săvârșirii  infracțiunilor  de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul având număr fals și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Articolul precedentPoliţiştii primesc puteri sporite! Cum vor acţiona oamenii legii 
Articolul următorCNAIR a deschis două benzi suplimentare pe sensul de ieșire din România în punctul de frontieră Giurgiu – Ruse