O tânără din Bucureşti a fost dusă într-un apartament şi violată la prima întâlnire de un bărbat pe care îl cunoscuse doar pe Facebook. Bărbatul a dus-o în apartamentul lui din Giurgiu, unde tânăra a fost bătută şi obligată să întreţină relaţii sexuale. Tânăra a depus o plângere la poliție.

Astfel că, duminică, 24 februarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în judeţul Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de viol.

Din investigaţiile desfăşurate a rezultat că victima s-a întâlnit cu bărbatul, pe care îl cunoscuse anterior pe un site de socializare, iar acesta din urmă a condus-o la domiciliul său, în judeţul Giurgiu, unde prin lovire și amenințarea cu exercitarea unor acte de violență, a constrâns-o să întrețină cu el relații sexuale.

Astfel, în cursul zilei de 24 februarie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie, la domiciliul bănuitului, acesta fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie. În urma efectuării percheziţiei au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

Articolul precedentIncendiu violent în județul Giurgiu, la o fostă amenajare piscicolă  
Articolul următorGermania caută măcelari, printre giurgiuveni. Salariul este de 2.100 de euro pe lună