Joi, 17 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare un mandat de percheziție, în județul Ilfov, la domiciliul unui bărbat, bănuit de furtul mai multor bunuri dintr-o locuinţă.

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti ai Serviciului Investigații Criminale Sector 3 a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 40 de ani, cu sprijinul altor trei bărbaţi, prinşi în flagrant şi ulterior reţinuţi la începutul acestei luni, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă din judeţul Giurgiu.

În cursul zilei de ieri, bărbatul  a fost depistat şi condus la audieri, ulterior fiind reţinut. În urma probatoriului adminstrat, în sarcina  acestuia s-a  stabilit  că,  în perioada  31 decembrie 2019 – 01 ianuarie 2020,  împreună  cu cei trei bărbaţi, ar fi pătruns prin forţarea sistemului de închidere în locuinţa persoanei vătămate, din judeţul  Giurgiu, de unde ar fi sustras  sumele de 5.500 de lei, 8.500 de euro, 30 de telefoane mobile, aproximativ 150g de aur, două tablete, precum şi un ceas de lux, prejudiciul fiind estimat la 200.000 lei.

Ulterior, bunurile ar fi fost transportate la locuinţa bănuitului.

Astfel, la data de 17 septembrie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie, în judeţul Ilfov, de la adresa de domiciliu a bănuitului  fiind  ridicate mai multe ceasuri de mână şi bijuterii din aur, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată de bărbat.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul  în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Sursa: Realitatea de Giurgiu