Acasă Actual Bărbatul care l-a împușcat pe un paznic de baltă din Gogoșari, în...

Bărbatul care l-a împușcat pe un paznic de baltă din Gogoșari, în libertate

Bărbatul de 28 de ani, care, marți seara, l-a împușcat în zona capului pe un coleg, cu o pușcă de vânătoare, se află în libertate.

Cel mai probabil, procurorul de caz a decis că fiind vorba de ucidere din culpă și braconaj cinegetic, nu se impune reținerea acestuia. 

Reamintim că, marți seara, un bărbat de 44 de ani, din Vieru, a fost împușcat cu o pușcă de vânătoare, chiar de un coleg de-al său, care a îndreptat arma către acesta.

Potrivit unui comunicat al IPJ Giurgiu, în această seară, la ora 17.00, polițiștii Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Gogoșari, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată in extravilanul localității Gogoșari, județul Giurgiu, soțul său a fost împușcat în zona capului de către un tânăr de 28 de ani.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuința situată în extravilanul localității Gogoșari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acțiune de vânătoare ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deținută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinței, împușcându-l mortal.
 
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și braconaj cinegetic.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentBilanț coronavirus: 3.058 de cazuri noi și 71 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorMedlife a depistat încă 45 de cazuri de infectare cu tulpina britanică, din 90 de probe analizate!