Un bătrân de 84 de ani din Hotarele, a fost lovit de o mașină și accidentat grav, după ce, în timp ce conducea o bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. 

Vineri, în jurul orei 7.30, un tânăr de 35 de ani, din comuna Herești, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe Drumul Județean 401, în localitatea Hotarele, județul Giurgiu, a accidentat grav un bărbat de 84 ani, din Hotarele, județul Giurgiu, biciclist care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea gravă a biciclistului care fost transportat la o unitate sanitară din municipiul București în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, polițiștii constatând că rezultatul este negativ (nu prezenta alcool în aerul expirat).

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentAu furat măgarii din curțile oamenilor și i-au vândut
Articolul următorControale în zona târgurilor din Giurgiu, de teama pestei porcine