În urma celor 12 percheziții efectuate ieri, polițiștii au condus la sediul Inspectoratului de Poliție  Județean Giurgiu, patru persoane, față de trei dintre acestea luându-se măsura reținerii pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Marți, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu, cu sprijinul polițiștilor din Ilfov și Olt, au pus în aplicare un număr de 12 mandate de percheziții domiciliare, pe raza județelor Giurgiu, Olt și Ilfov, la locuințele unor persoane suspectate de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală și la sediul unor societăți comerciale implicate în tranzacții frauduloase.

Cu această ocazie, au fost identificate documente contabile și înscrisuri care dovedesc activitatea infracțională a acestora, respectiv sustragerea de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin înregistrarea de operațiuni comerciale fictive, diminuând veniturile realizate și prejudiciind bugetul general de stat.

Astfel, persoanele suspectate au fost conduse la sediul I.P.J. Giurgiu, iar pentru trei dintre acestea, a fost dispusă măsura reținerii, aceștia urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Articolul precedentȘoferul care a intrat cu mașina în sensul giratoriu de la Kaufland, arestat pentru 30 de zile
Articolul următorDouă „semnături” noi pentru Astra Giurgiu