După zeci de ani în care a funcționat într-un spațiu mic și insalubru, Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu a fost modernizat complet.

Aflat într-o nouă locație, în clădirea veche a unității spitalicești, acesta a fost dat în folosință și va deservi cei peste 8.000 de bolnavi de cancer din județul Giurgiu. Ba chiar au fost realizate picturi pe pereții saloanelor astfel încât îmbunătățirea condițiilor îi va ajuta pe pacienți să lupte cu boala cumplită de care suferă.

“Acest demers este unul din multele proiecte ale conducerii spitalului, alaturi de  conducerea CJ Giurgiu întrucat am onoarea de a va anunţa ca obiectivele anunţate de domnului Marian Mina la preluarea mandatului de preşedinte, cu privire la modernizarea si dotarea Spitalului Judetean  de Urgenta Giurgiu, sunt în plin proces de a fi puse în practică, în sensul in care vineri s-a reusit depunerea proiectului vizand Reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea Ambulatoriu  din cadrul SJU Giurgiu; alte proiecte deja începute de Consiliul Judetean Giurgiu în parteneriat cu spitalul sunt reabilitarea si modernizarea Curtii interioare a spitalului, inclusive iluminat public; Reabilitare, extindere si dotare corp spital nou C1+C2, unde urmeaza sa se efectueze serviciile de proiectare proiect finantat prin CNI; recuperea cheltuielilor efectuate cu achizitia de aparatura medicala prin intermediul unei finanţări prin Banca Mondială, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii”, a precizat managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihaela Raţă.

“Doresc să o felicit pe doamna Mihaela Raţă, director general al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, pentru că este un manager foarte bun, iar rezultatele se văd. Le mulţumesc şi consilierilor judeţeni care, indiferent de culoarea politică, au aprobat toate proiectele pe care le avem pentru Spitalul Judeţean. Unitatea medicală giurgiuveană este o prioritate pentru mine şi pentru echipa mea de la Consiliul Judeţean, şi vom reuşi să facem din acest spital unul modern, aşa cum aşteaptă şi cum merită giurgiuvenii”, a declarat preşedintele Marian Mina.

Articolul precedentCăldură în școli și instituții publice, începând de astăzi
Articolul următorGrav accident rutier pe DN5, la intrarea în Giurgiu, în zona Panesim