Două persoane au fost reţinute în cazul celor doi bărbaţi găsiţi morţi la sediul unei firme de pe Bulevardul Timişoara, din Capitală, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Se presupune că cei doi suspecți sunt implicați și într-o crimă identică, comisă acum un an.  

În cursul nopţii au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai firmei la care făceau serviciul de pază cei doi bărbaţi decedaţi, dar şi ai firmei de pază la care aceştia lucrau.

La finalul audierilor au fost reţinuţi doi suspecţi. Cei doi bărbaţi, paznici, unul în vârstă de 52 de ani, iar celălalt în vârstă de 65 de ani, au fost găsiţi decedaţi, luni, în jurul orei 09.45.

Cercetările sunt desfăşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri, transmite News.ro.

Cadavrul unui alt paznic a fost gasit la fabrica de ciment in care au fost descoperite cadavrele a doi barbati înfășurate în folii de plastic. Victima, tot un gardian, din Ogrezeni, județul Giurgiu, a fost găsit mort în septembrie 2017. Bărbatul lucra în cadrul firmei și a fost dat dispărut în august. O lună mai târziu cadavrul lui a fost găsit în curtea fabricii.

 

Articolul precedentRezultate titularizare Giurgiu. Câți profesori au luat note mai mari de 7
Articolul următorPrimăria demarează o altă campanie împotriva țânțarilor și căpușelor