Primăria Municipiului Giurgiu le-a pregătit giurgiuvenilor o surpriză deosebită cu prilejul sărbătoririi zilei Sf. Nicolae.  

Administrația locală invită copiii, însoțiți de părinți și bunici, să i se alăture, în număr cât mai mare, la aprinderea iluminatului festiv de sărbători din Giurgiu, eveniment care va avea loc vineri, 6 decembrie, la bradul de Crăciun al municipalității, amplasat în Parcul Alei.

”A devenit deja traditie în Giurgiu, ca timp de o lună – începând de la  ziua de Sfântul Nicolae și până în ziua de Sfântul Ion – orașul să îmbrace straie de sărbătoare. Și în acest an, în seara de 6 decembrie, în parcul Alei, primarul Nicolae Barbu și copiii prezenți vor apasa butonul care va lumina întreg orașul. Așadar, giurgiuvenii sunt asteptati, vineri 6 decembrie,  la ora 17:00, în parcul Alei unde, într-o atmosferă de sărbătoare se vor aprinde luminițele în oras și în bradul de Crăciun. Nu vor lipsi surprizele muzicale oferite de fanfara Centrului Cultural ”Ion Vinea”, Moș Crăciun și nici cadourile pentru cei mici!”, se arată în comunitatul de presă al municipalității.
Articolul precedentPărinţi români acuzaţi că şi-au violat copiii. Printre victime, bebeluși de câteva luni
Articolul următorBădălău ar putea fi sancționat astăzi pentru declarațiile împotriva diaspora