Valentine’s Day se apropie cu paşi repezi, iar autoritățile din Giurgiu vin cu o ofertă de nerefuzat pentru cei care vor ca această zi alături de persoana iubită să fie una de neuitat.

Cuplurile de îndrăgostiți care doresc să își unească destinele de Ziua Îndrăgostiților pot depune documentele la Starea Civilă, și se vor bucura și de un “cadou” din partea autorităților, astfel că vor fi scutite de plata taxei pentru căsătorie. Cununiile vor fi oficiate chiar de către primar, într-un cadru festiv și inedit, un foișor din Parcul Alei.

Documentele necesare pentru încheierea căsătoriei sunt: actele de identitate, în original și copie, certificatele de naștere, în original și copie, dovada desfacerii căsătoriei anterioare (dacă este cazul) și certificatele prenupțiale eliberate în baza analizelor medicale (acestea fiind valabile doar 14 zile).

Actele pot fi depuse la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor Giurgiu, din str. 1 Decembrie 1918 nr. 60 (zona Tipografie), pe 1 sau 4 februarie, în întervalul orar 8.30 – 15.00. 

Articolul precedentTrei autoturisme implicate într-un accident rutier pe un drum din județul Giurgiu
Articolul următorMinistrul Sănătății: Am declarat EPIDEMIE DE GRIPĂ!