Cătălina Ponor, campioană olimpică la gimnastică, și Carmen Brumă – realizator de televiziune și promotor al sportului au fost prezente astăzi la Giurgiu. Cele două s-au întâlnit cu elevii Școlii Gimnaziale Academician Marin Voiculescu din Giurgiu cărora le-au vorbit despre  și sport, dar au făcut și demonstrații practice cu cei mici.

A fost o zi specială pentru elevii școlii gimnaziale Academician Marin Voiculescudin Giurgiu. În cadrul unui proiect, copiii au fost vizitați de Cătălina Ponor, campioană olimpică la gimnastică, și Carmen Brumă – realizator de televiziune și promotor al sportului . Vedetele le-au transmis copiilor mesajul de a face sport și mișcare și de a alege un stil de viață sănătos.

În sala de sport a școlii, camioana olimpică la gimnastică a făcut o demonstrație practică de gimnastică cu elevii claselor întâi, și a arătat că astfel copiii sunt îndemnați să facă mișcare și să trăiască sănătos.

De cealaltă parte, Carmen Brumă s-a întâlnit cu fetele de la clasele mai mari și le-a explicat că un stil de viață sănătos  începe cu o alimentație variată și echilibrată și a venit cu sfaturi pentru eleve pentru a nu lua în greutate.

Prin acest program de acțiuni derulat de cele două vedete, împreună cu o companie, se urmăreste conștientizarea de către elevi a beneficiilor aduse de mișcarea și hidratarea corepunzatoare, precum și importanța echilibrului dintre dietă, mișcare și hratare.

Articolul precedentBijuterii din aur, descoperite de polițiștii de frontieră în Vama Giurgiu
Articolul următorDouă tinere din Giurgiu, rănite într-un accident rutier pe DJ 504