Un copil în vârstă de 15 ani, din Vaslui, este dat în consemn la frontieră, joi, după ce a fost răpit de persoane necunoscute din mașina condusă de tatăl său. Anterior, părintele a fost agresat.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, copilul de 15 ani a fost luat din autoturismului tatălui său, din Vaslui, după ce acesta din urmă a fost lovit de către două persoane necunoscute.

„Polițiștii din Vaslui au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul că , în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută. Polițiștii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră”, arată IGPR.

Băiatul luat din mașina tatălui se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani, 1,65 metri înălțime, aproximativ 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, pantofi sport de culoare albă.

Din primele verificări, este posibil ca minorul să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate.

A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Cine poate oferi informații pentru depistarea băiatului trebuie să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Articolul precedentAtenție la gripa porcină. Ce măsuri trebuie luate
Articolul următorNu mai consumați alcool pe stradă! Jandarmii vă sancționează