Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un tânăr, cetăţean turc, în vârstă de 27 de ani, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind o carte de identitate eliberată de autoritățile bulgare, care aparţinea de fapt altei persoane.

În cursul acestei nopți, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean bulgar, în vârstă de 31 de ani, însoțit de un alt bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate bulgărească.

La verificarea documentului, colegii noștri au constatat faptul că existau diferențe de fizionomie între persoana din fotografia cărții de identitate prezentate și pasagerul din autoturism, stabilindu-se că documentul de identitate aparținea de fapt unei alte persoane.

În urma controlului amănunţit efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit asupra pasagerului mai multe documente personale, valabile, constând într-un pașaport, o carte de identitate și un permis de conducere, emise de autorităţile turce. Astfel, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean turc, în vârstă de 27 de ani.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei șoferului bulgar dar și a cetățeanului turc, iar conform protocolului româno-bulgar, aceştia și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentanți ai Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentZeci de copii au participat la turneul de tenis Cupa My Wishes”.
Articolul următorBilanț coronavirus 13 septembrie: 1.849 de cazuri noi, 46 de decese