Căutări intense pentru descoperirea unui cioban din Găujani, județul Giurgiu, dat dispărut încă din data de 24 august.

Un bărbat a sesizat poliția cu privire la faptul că Costică Groseanu, în vârstă de 61 de ani, care lucra ca îngrijitor de animale la o stână pe care el  o deține pe raza municipiului Giurgiu, a dispărut.

Astăzi, jandarmi și polițiști, l-au căutat în zona Malu Roșu pe bărbatul dat dispărut, fiind ajutați în acțiunea lor de un câine de urmă, dar și de un elicopter.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ  1,50 – 1,60 m, 50 – 55 kg, constituție slabă, tenul deschis, păr blond grizonat, firul drept, tuns scurt, cu cărare pe dreapta, fața ovală, ochii mărime normală, culoarea albastru, nasul drept, mărime mijlocie, buzele mijlocii, dentiție incompletă, urechi cu depărtare normală, fără semne particulare.

La data plecării era îmbrăcat cu o bluză cu mâneci lungi de culoare închisă, cu o pereche de pantaloni tip jeans culoarea maroniu – crem, purta pe cap o șapcă de culoarea albastru și era încălțat cu o pereche de pantofi sport de culoarea deschisă.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Articolul precedentAcțiune de căutare fără precedent în zona Vămii Giurgiu
Articolul următorAutoturism în flăcări pe DN5 Giurgiu-București. Pompierii au intervenit de urgență