Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 11.000 lei în urma unor controale efectuate la agenți economici ce aveau ca obiect de activitate comercializarea de material  lemnos.

Marți, 2 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu împreună cu reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere București au executat o acțiune pe linie de silvicultură pe raza județului Giurgiu,  care a avut ca scop controlul circulației materialului lemnos pe drumurile publice, precum și a agenților economici care au ca obiect de activitate materialul lemnos.

Cu ocazia activităților desfășurate în sistem integrat au fost verificate două societăți comerciale din municipiul Giurgiu, care au ca obiect de activitate materialul lemnos.

În urma controalelor, o societate comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, pentru faptul că nu a gestionat aplicația SUMAL cu ocazia recepției unei cantități de material lemnos.

Articolul precedentAccident neobişnuit. Un porc mistreţ a fost lovit de un autoturism, în Giurgiu
Articolul următorAtenție, giurgiuveni!Ce spune CNAS despre plata concediilor medicale!