În zilele de 11 și 12 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu, cu sprijinul reprezentanților ai D.S.V.S.A. Giurgiu și A.N.P.C. – C.J.P.C. Giurgiu au organizat și desfășurat controale specifice pe raza municipiului Giurgiu, la societățile comerciale specializate în comerțul cu amănuntul a produselor alimentare.

Cu această ocazie au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 75.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor.

De asemenea, în cadrul activităților, au fost confiscate produse alimentare în valoare de 1.446 de lei, respectiv pește, brânzeturi, legume, fructe, pâine și băuturi alcoolice.

Articolul precedentALERTĂ! Medicamentul Debridat, retras de pe piața românească
Articolul următorIncendiu la o școală din Giurgiu. Ce s-a întâmplat și cum au acționat pompierii